Welkom

Mijn naam is Christel en bij mij kan je terecht voor gespecialiseerde massages en gelaatsverzorgingen. Voor deze verzorgingen gebruik ik de producten van het merk SOFRI, een Oostenrijks professioneel cosmeticamerk gebaseerd op een holistische filosofie voor lichaam, geest & ziel.


0496/41.26.59   phone_iphone
christel@cnap-pureschoonheid.be   email

Prijslijst

Gelaat
Mini gelaatsverzorging Duur: 30 minuten 45,00 €
Reinigen, peelen, verwijderen comedonen, basis cream
Basis gelaatsverzorging Duur: 1 uur 65,00 €
Reinigen, peelen, verwijderen comedonen, epileren wenkbrauwen, massage gelaat, masker
Happy Aging verzorging Duur: 1 uur 75,00 €
Reinigen, peelen, verwijderen oneffenheden, epileren wenkbrauwen, massage gelaat en schouders, ampul en masker (alginaat of creammasker)
Color Energy verzorging Duur: 1 uur 75,00 €
Reinigen, peelen, verwijderen oneffenheden, epileren wenkbrauwen, massage gelaat en schouders, ampul en masker (alginaat of creammasker)
Luxeverzorging/Seizoensverzorging Duur: 1 uur 30 minuten 95,00 €
Gelaatsverzorging + korte voet- of handmassage (massages elk 15 min)
Verwenverzorging Duur: 1 uur 45 minuten 115,00 €
Gelaatsverzorging + rugmassage + voetmassage (massages elk 15 min)
Man's Basic Intensiv 65,00 €
Voor slecht doorbloede en onreine huid
Gelaatsverzorging met diep reinigend Carbon masker, ampul, peel-off masker, dagcreme
Manager Special 99,00 €
Voor elk huidtype
Basis gelaatsverzorging + nekmassage + hotstonemassage rug
Make-up
Verven wimpers 15,00 €
Verven wenkbrauwen 15,00 €
Make-up 35,00 €
Manicure 25,00 €
Pedicure* 33,00 €
Pedicure* + voetmassage 59,00 €
Lakken apart 10,00 €
Lakken in combinatie 6,00 €
Pedicure wordt enkel uitgevoerd in combinatie met andere verzorgingen
Ontharingen met hars
Onderbenen (met knie) 20,00 €
Bovenbenen (met knie) 20,00 €
Benen volledig 35,00 €
Bovenlip en kin 15,00 €
Bovenlip, kin of wenkbrauwen 9,00 €
Bovenlip, kin en wenkbrauwen 23,00 €
Oksels 13,00 €
Bikinilijn, vanaf 17,00 €
Man - borst of rug of buik 25,00 €
Man - benen 40,00 €
Body scrub
Body scrub 45,00 €
Gelish nagels
Kleur 35,00 €
Verwijderen 25,00 €
Massages
Candle Massage Therapy 75,00 €
Geniet van een unieke ontspannende behandeling met de SOFRI Candle Massage. De SOFRI Massagekaars is een cosmetische kaars die de huid verzorgt, de zinnen verwent en het vegetatieve zenuwstelsel ontspant. De SOFRI Massagekaarsen verspreiden een aangename en heilzame aromatische geur en zijn samengesteld uit hoogwaardige plantaardige oliën, kokosnootolie en bijenwas.
Hot Stone Massage Relax 70,00 €
Een Hotstone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling, zeker vanuit het uitgangspunt: Ziel, Lichaam en Geest zijn één. Hotstone massage is niet alleen een relaxerende en energetische behandeling. Deze massage werkt ook drainerend, waardoor onze afvalstoffen verwijderd worden. De Hot Stone Massage Relax wordt uitgevoerd met warme basaltstenen, opgewarmd in een heater met een temperatuur van maximum 50 graden. Met de warme stenen wordt uw lichaam gemasseerd met relaxerende bewegingen. De stenen worden ook op het lichaam gelegd langs de ruggengraat, in de handen, op de voeten. De stenen geven spontaan hun energie af. Door de warmte ontstaat er een zeer diepe relaxatie van de spieren, een heerlijk gevoel dat we iedereen kunnen aanraden... Een Hot Stone Massage harmoniseert emotionele, mentale en fysieke energieën.
Afkomst stenen
De hotstones die ik gebruik komen uit de warmwatergeisers en -bronnen van Ijsland waardoor ze een hogere energetische waarde hebben dan andere stenen. De stenen zijn handmatig geraapt en ze zijn gekenmerkt door hun robuustere en onregelmatige vorm. De stenen houden de warmte langer vast en geven deze door aan het lichaam via de massage.
Tegen lichamelijke klachten
Een hotstone massage relax is aan te raden bij acute en chronische spierproblemen. Het is een echte weldaad, bij elk gevoel van onevenwichtigheid in je lichaam. Een hotstone massage is uitermate geschikt voor mensen met spier- gewricht- en/of zenuwpijnen, rug en/of nekpijn, hoofdpijn, slechte doorbloeding, luchtwegenaandoeningen, burn-out of algehele moeheid en zwakte. Maar ook aan te raden indien je gewoon eens lekker je lichaam willen vertroetelen en relaxen!
Japanse gezichtsmassage 50,00 €
Een uitkomst voor mensen die geen volledige lichaamsmassage willen, maar toch de ontspannende en verjongende resultaten van een massage willen ervaren. Wanneer het hoofd ontspant kan het gehele lichaam ontspannen.
De toepassing:
Er wordt begonnen met een nekmassage om een betere bloeddoorstroming naar het gelaat te krijgen. Dan volgt een gelaatsmassage en een energetische massage met drukpunten en meridianen. Tenslotte wordt een lymfedrainage gedaan om de afval- en gifstoffen af te voeren en een hoofdhuidmassage, die afdoende werkt.
Resultaten
Harmoniseert u op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
Verhoging van de immuniteit en optimaliseert het hormonale systeem
Verhoging van de bloedcirculatie en daardoor effici�nter vervoer van voedingsstoffen naar de huid
Verbetering van de lymfestroom en daardoor ook van de afvoer van afvalstoffen uit de huid
Versterking en op spanning brengen van de spieren waardoor huidverslapping en fijne lijntjes voorkomen worden
Stimulatie van het zenuwstelsel op een zachte manier
Ontspanning van nek- en schouderspieren en vermindering van spanning op het hoofd
Balansering van de energiestroom (chi of ki) in het hoofd, waardoor de gezondheid en het uiterlijk van de gezichtshuid verbetert
Indische relaxatiemassage 65,00 €
Indische relaxatiemassage is een massage die reeds 5.000 jaar geleden werd toegepast in de oude oosterse geneeskunde. Aangepast aan deze tijd met natuurlijke warme oliën is het een verwennerij voor jezelf. Het ganse lichaam wordt gemasseerd, beginnend bij de buik, daarna benen, voeten, armen, handen, om te eindigen bij schouders, hoofd, rug, billen en de achterzijde van de benen.

Deze massage is een echte weldaad voor het lichaam. Ze geeft totale ontspanning, verjonging, levenskracht, energie, kan pijn verminderen en zorgt voor een grotere weerstand.
Voetreflexologie 50,00 €
Het totaalbeeld van ons lichaam wordt op een kleiner oppervlak, nl. de voeten geprojecteerd. Er is een relatie tussen de gebieden van de voet en andere delen van het lichaam. Reflexologie is een methode die reflexen in de voeten stimuleert om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. Deze reacties kan je best omschrijven als “terugkeer naar de evenwichtstoestand”. In voetreflexologie worden de voeten “bewerkt” om de belasting op bepaalde zones los te masseren waardoor het lichaam geholpen wordt om de toestand van evenwicht terug te vinden.

De behandeling van belaste zones kan soms pijnlijk zijn, maar heeft achteraf een deugddoend effect.

Reflexologie is een boeiende en doeltreffende behandelingsmethode omdat ze het totale lichaam stimuleert en het geestelijk evenwicht bevordert. Voetmassage is gericht op het herstel van het evenwicht (de energiebalans) in het lichaam.
Relaxerende voetmassage 30,00 €
Uw voeten dragen u door het leven. Elke dag moeten ze ons gewicht dragen en soms een veelvoud daarvan als we werken of sporten. Onze schoenen zijn ook niet altijd de beste vriend van onze voeten. Het is zo, wij besteden in het algemeen minder aandacht aan onze voeten dan ze verdienen...

Een relaxerende voetmassage heeft een positief effect op het gehele lichaam. Door voetmassage breng je het lichaam tot rust en de delen die door stress uit balans zijn geraakt worden weer van voldoende bloed en energie voorzien. Doordat ons lichaam tijdens een voetmassage volledig gestimuleerd wordt, komen er natuurlijk ook afvalstoffen vrij die in onze organen vast zaten. Die komen terecht in onze bloedbaan en kunnen soms emoties teweegbrengen. Dit is volkomen normaal en is geen reden tot ongerustheid of zorgen.

Een relaxerende voetmassage is een weldaad voor jezelf en wordt uitgevoerd met welgeurende olie vermengd met etherische oliën.
Verwenmassage 85,00 €
Verwenmassage is een intuitive massage en is makkelijkst te omschrijven als een combinatie van een uitgebreide voetmassage, relaxerende massage van de benen, armen, schouders, nek, hoofd, billen. De hot stones worden gebruikt om de rug te masseren. Deze massage wordt eveneens uitgevoerd met verzorgende oliën.
Micro needling 135,00 €
Micro needling is een methode die de huid aanzet zichzelf te herstellen door het activeren van de celdeling en de aanmaak van nieuwe collageen en elastinevezels. Bij needling "verwonden" fijne naadjes de huid net genoeg om het natuurlijke herstellingsproces van de huid te activeren:
# tegen huidveroudering / intensief anti-aging
# vervagen van fijne lijntjes en rimpels
# vervagen van ouderdomsvlekjes, pigmentstoringen, en zonbeschadigde huid
# vervagen van littekens
# voor een egale en frisse teint, een stevigere en elastischere huid

Om hygiënische reden wordt per klant een nieuwe MESO COLOR LIGHT ROLLER gebruikt, u kan deze verder thuis gebruiken, 1 tot 2 maal per week (max 7 minuten rollen) op een goed gereinigde huid. Zo blijft u de huid prikkelen tot aanmaak van collageen en elastine. SOFRI MICRO NEEDLING is een vooruitstrevende behandeling, in combinatie met de SOFRI innoverende producten, is dit een aanrader voor huidverbetering.
Chakra massage 85,00 €
Doel van deze lichaamsmassage is verbinding maken tussen lichaam, geest en ziel. De aandacht is vooral gericht op de 7 hoofdchakra's. We stimuleren hun energie via intentie en lichaamsmassage. We verbinden de chakra's met elkaar, zodat deze energie het lichaam zowel fysisch, psychisch, emotioneel als energetisch voedt. Zo brengen we het lichaam op subtiele wijze in harmonie.